Δημήτρης Νατσιός: «Το υπουργείο Οικογένειας να προστατεύσει το αγέννητο παιδί»

Δημήτρης Νατσιός Βουλή

Τι είπε για την ΝΔ και τον γάμο των ομοφυλόφιλων

Την πρώτη του ομιλία στη Βουλή πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κινήματος Νίκη, Δημήτρης Νατσιός, στην παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο κ. Νατσιός δεν παρέλειψε στην παρέμβασή του να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του πρέπει να προστατεύσει το αγέννητο παιδί!

Για την ενίσχυση της Οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που απειλεί την Ελλάδα ο κ. Νατσιός ζήτησε φοροαπαλλαγές που θα αυξάνονται γεωμετρικά ανάλογα με τον αριθμό των μελών.

Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης και ευθεία παραβίαση του Συντάγματος.

Διαβάστε επίσης  Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Ο κ. Νατσιός στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς και στα ζητήματα της ακρίβειας. «Δεν είναι επίμονη η ακρίβεια αλλά η κερδοσκοπεία των μεγάλων ομίλων για τους οποίους δεν είπε τίποτα ο κ. Μητσοτάκης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτό: Eurokinissi