Εκλογές 2023 – Ελένη Χρονοπούλου: «Σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μίλησε η βουλευτής Ελένη Χρονοπούλου, στην εκπομπή “Live News”.

Οπως δήλωσε η κ. Χρονοπούλου, δεδομένων των συνθήκων και ότι οι δημοσκοπήσεις έδειχναν το ΠΑΣΟΚ αρκετά χαμηλά, έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται όμορφα.

Η κ. Χρονοπούλου επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για μη συνεργασία με τη ΝΔ. «Δεν έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με τη ΝΔ, είναι σαφές και ξεκάθαρο. Όταν συνεργάστηκαν Σαμαράς – Βενιζέλος υπήρχαν έκτακτες συνθήκες στη χώρα. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές αλλά δεν υπάρχουν πραγματικές συγκλήσεις. Η ΝΔ θεωρούσε ότι ήταν και θα είναι αυτοδύναμη μετά τις εκλογές».

Η ίδια συμπλήρωσε πως το ΠΑΣΟΚ «έχει άλλη ερμηνεία των πραγμάτων. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, δεν προσμετράται ή αφαιρείται από τους δικούς μας στόχους. Εμείς έχουμε δικό μας πρόγραμμα. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρείται ότι ηττήθηκε, δε σημαίνει ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα μόνο για κερδίσουμε τους ψηφοφόρους του. Έχουμε ένα πρόγραμμα, καλούμε τους κεντρώους δημοκράτες να έρθουν σε εμάς».

Διαβάστε επίσης  Γιάννης Λοβέρδος: "Κάποιοι βουλευτές της ΝΔ είναι τενεκέδες" - Ξέσπασε για τις "μεταγραφές"

Όσο για τον στόχο στις κάλπες τις 25ης Ιουνίου;

«Η κάλπη είναι απρόβλεπτη. Το μόνο που μένει στα κόμματα είναι να μένουν σταθερά στον στόχο τους. Ταβάνι η προσπάθειά μας δεν έχει. Επαναπροσδιορίσαμε την ταυτότητά μας, ξαναβρήκαμε την επαφή μας, όχι μόνο με τη βάση μας αλλά και με τους πολίτες που μας ψήφισαν. Όσους περισσότερους πολίτες καταφέρουμε να πείσουμε, τόσο το καλύτερο», κατέληξε η Ελένη Χρονοπούλου.