Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εριξε την ψήφο με το χέρι στην καρδιά ο Στέφανος Κασσελάκης (ΦΩΤΟ)

Κασσελάκης εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή

Από την Νέα Σμύρνη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 13:00, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, λίγη ώρα μετά την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία ψήφισε στο Αιγάλεω για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οταν πήρε το ψηφοδέλτιο στα χέρια και πριν να μπει στο παραβάν οι παριστάμενοι στο εκλογικό κέντρο χειροκρότησαν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κασσελάκης εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Ο ίδιος ζήτησε, μάλιστα, από εικονολήπτες, δημοσιογράφους και φωτογράφους να του δώσουν λίγο χώρο για να ελεγχθούν σωστά τα στοιχεία του.

Δείτε επίσης: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στο Αιγάλεω η Εφη Αχτσιόγλου

«Χαίρομαι που με λέτε με το μικρό μου όνομα», είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης: "Η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται ποτέ να υποκλιθεί σε κανέναν"

«Νομίζω όλοι γνωρίζετε τι θα ψηφίσω, δεν υπάρχει άγχος», είπε χαμογελαστός ο Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που έμπαινε στο παραβάν.

«Καταρχάς, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, η κάλπη είναι άδεια, όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όλοι μας εμείς, στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί και τώρα επιτρέψτε μου να πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω τη μητέρα μου που έρχεται από την Αμερική», συμπλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή φωτό: Eurokinissi