Γεωργιάδης για Κασσελάκη: “Ας εκλεγεί πρώτα και μετά οι βαρύγδουπες δηλώσεις”

Αδωνις Γεωργιάδης

Ανέφερε ο υπουργός για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στο Mega, σχετικά με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA: «Η πολιτική δεν είναι αγώνας δρόμου 100 μέτρων, είναι μαραθώνιος. Το να εμφανιστεί κάποιος και να κάνει εντύπωση είναι ενδιαφέρον αλλά δεν είναι τόσο σπάνιο, ούτε τόσο δύσκολο».

«Το να έχει διάρκεια στην πολιτική και να κερδίζει διαδοχικές μάχες, αυτό πραγματικά αποτελεί πολιτική καταξίωση«, επισήμανε ο υπουργός.

Σημείωσε δε ότι « ο Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που απλώς έγινε διάσημος, τελεία».

«Ο κ. Κασσελάκης ας πάρει πρώτα αιρετό αξίωμα και μετά να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις»

Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, πως αν εκλεγεί θα βάλει τέλος στο 41% της Νέας Δημοκρατίας, ο Α. Γεωργιάδης είπε: «Δεν είναι λίγο αλαζoνικό ένας άνθρωπος που ακόμα δεν έχει εκλεγεί ούτε στο πρώτο του αιρετό αξίωμα, να κάνει μια τόσο βαρύγδουπη δήλωση;»

«Ο κύριος Κασσελάκης, συμπαθής καθ’ όλα, ας πάρει πρώτα το πρώτο του αιρετό αξίωμα, ας πάρει εντολή από τους συμπολίτες του να τους εκπροσωπήσει και μετά να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Προς το παρόν δεν ξέρω καν αν είχε εκλεγεί πρόεδρος πενταμελούς συμβουλίου στο δημοτικό», είπε καυστικά.

Διαβάστε επίσης  Παπαδημούλης: "Οσοι λένε ότι ο Τσίπρας είναι ευχαριστημένος με την ηγεσία Κασσελάκη και τον στηρίζει, κάνουν λάθος"

Δήλωσε μάλιστα ότι του προκαλεί εντύπωση, που ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει μέτωπο με τις «οffshore» εταιρείες, έχει υποψήφιο για την αρχηγία του κόμματος κάποιον που «έχει πλοίο», δεν έχει δηλώσει τη σημαία του πλοίου και «κατά 99% είναι σε offshore, γιατί έτσι είναι τα πλοία στην ποντοπόρα ναυτιλία. Άμα ήταν σε ελληνική σημαία θα το ξέραμε».

Σχετικά με το «γκελ» που έχει το «φαινόμενο Κασσελάκης», ο Α. Γεωργιάδης ανέφερε ότι « στο χώρο της κεντροαριστερας υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο έλλειμμα και της αριστεράς εν γενει.

Άρα είναι λογικό και έξυπνο εκ μέρους του, αντί να προσπαθήσει να κάνει την πολιτική του σταδιοδρομία στην πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, όπου το στιλ του ταιριάζει περισσότερο αλλά εκεί θα είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, επέλεξε να πάει στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει κενό».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi