Γεωργιάδης κατά Ερντογάν: «Τι να σηκώσει εναντίον μας; Τα σαπάκια που έχει;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεωργιάδης

Δήλωσε πως ο Τούρκος πρόεδρος βρήκε τον δάσκαλο του με τον Μητσοτάκη

Επίθεση στο πρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις προκλητικές δηλώσεις που κάνει σχετικά με τα ελληνοτουρκικά ζητήματα έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή “Καλημέρα”.

O κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Ερντογάν στο πρόσωπο του Μητσοτάκη έχει βρει τον δάσκαλό του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έχει βρει τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη γι’ αυτό φωνάζει όλη την ημέρα. Προσέξτε. Πήρε τα Rafale λένε όλοι έχει αεροπορική υπεροχή η Ελλάδα. Παίρνει τις φρεγάτες, έχει το καλύτερο ναυτικό η Ελλάδα. Πήγε να περάσει τον Έβρο, του έβαλε τον φράχτη. Έφτιαξε τις διεθνείς συμμαχίες. Δεν κουνιέται κανείς εναντίον της Ελλάδος. Πήγε να περάσει μετανάστες από τα νησιά, του έβαλε τις βάρκες.

Που τα έχει ξαναδεί ο Ερντογάν αυτά ρε Γιώργο; Λοιπόν, άκου. Με την ιδιότητα του ιστορικού σου λέω ότι η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα. Ξέρεις τι δύναμη πυρός είναι στον αέρα τα Rafale; Βαρούν και βυθίζουν τα πλοία στο Βόσπορο. Χτυπούν μέσα στην Άγκυρα και διαλύουν 40 στόχους. Τι να σηκώσει εναντίον μας ο Ερντογάν; Τα σαπάκια που έχει; Οι Τούρκοι όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν χαζομάρες για γαλάζιες πατρίδες. Τα παίρνει τώρα ο Μητσοτάκης και όπου πηγαίνει τα δείχνει και τους ξεφτιλίζει».

Διαβάστε επίσης
Τουρκία: Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Πηγή: newsbeast.gr