Γιαννούλης: “Επιτέλους βρέθηκε η έκθεση αποτίμησης της αξίας του ΟΑΣΘ”

giannoulis Γιαννούλης αισχροκέρδεια ΟΑΣΘ

Τι τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τοποθετήθηκε με δήλωση του σχετικά με ερώτηση που έκανε ο ίδιος στη Βουλή για τον ΟΑΣΘ.

“Στην παραδοχή ότι εδώ και ενάμιση χρόνο έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί η έκθεση αποτίμησης της αξίας του ΟΑΣΘ, προχώρησε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, απαντώντας στη σχετική επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή”, τόνισε αρχικά ο κ. Γιαννούλης.

Στη συνέχεια είχε να πει: “Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος, από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι το Φεβρουάριο του 2021, για να προωθήσει ο ΟΑΣΘ την έκθεση στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Αξιοσημείωτη ήταν η απάντηση του Υφυπουργού, ότι η άγνοια του έτερου μετόχου του ΟΑΣΘ, του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο είχε απαντήσει πρόσφατα γραπτώς ότι δεν έλαβε ποτέ την έκθεση, οφείλεται σε λάθος εκ παραδρομής!

Μήπως όλοι αυτή η καθυστέρηση προκύπτει επειδή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από την έκθεση προκύπτει χρεωστικό υπόλοιπο για τους μετόχους, με τους οποίους συνομιλεί η κυβέρνηση;”

Διαβάστε επίσης
Γιαννούλης: «Ο αγώνας των διανομέων της efood είναι παράδειγμα για όλους»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *