Γιαννούλης: “Ο εργολάβος ζητά αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ για την καθυστέρηση στο flyover”

Χρήστος Γιαννούλης

Τι τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης μίλησε σήμερα (12/2) στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στην πρώτη επίσημη καθυστέρηση των έργων του flyover.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννούλης αποκάλυψε ότι ο εργολάβος ζητά αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ για το flyover.

“Αλλού τα πετάμε τα λεφτά. Στους αγρότες λέμε ‘θα ξύσουμε τον πάτο του’” σχολίασε ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε και σε μία εκτίμηση ότι στο τέλος η Flyover θα κοστίσει το δημόσιο 1,5 δισ. ευρώ. Έκανε λόγο μάλιστα για “πολιτικό και δημοσιονομικό έγκλημα”.

Η μουρμούρα των κυβερνητικών βουλευτών και τα μικροδάκρυα των υπουργών είναι βαθύτατα υποκριτικά, υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι όλοι ήξεραν ότι είναι λάθος η στρατηγική που ακολουθείται στο εν λόγω έργο.

Διαβάστε επίσης  Ο Δημήτρης Παπανώτας εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία του ότι η Χαλκιδική, λόγω των εργασιών και των προβλημάτων που έχει ήδη δημιουργήσει, μπορεί να χάσει μέρος του οδικού τουρισμού.

Τροπολογία για τους αγρότες

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τροπολογία η οποία θα προβλέπει αγροτικό πετρέλαιο χωρίς Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και 7 λεπτά το ρεύμα η κιλοβατόρα για τους αγρότες. «Εμείς», τόνισε, «δεν ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού, ανοίγουμε το θησαυροφυλάκιο της αδιαφάνειας».

Πηγή: Ράδιο Θεσσαλονίκη