Κακοκαιρία “Ελπίς”: “Θα αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό”, είπε ο Στυλιανίδης

κακοκαιρία "Διομήδης"

Τι τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Έκτακτες ανακοινώσεις έγιναν από την Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία “Ελπίς”.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης επέρριψε ευθύνες στην Αττική Οδό για την διαχείριση της κατάστασης, σημειώνοντας πως μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται εκεί.

‘Έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη μέρα και είπε ότι μέχρι αύριο, οι συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι αντίξοες, με χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις.Από αύριο το μεσημέρι στην Αττική τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αλλά θα υπάρχει πρόβλημα από τον παγετό, τόνισε.

“Αυτή την ώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική Οδό. Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοιχτό, παρά τις συσκέψεις που κάναμε. Θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από την εταιρεία διαχείρισης του δρόμου για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στον πρωθυπουργό. Οφείλουμε μια απολογία σε όσους ταλαιπωρούνται” είπε ο κ. Στυλιανίδης, κάνοντας λόγο για τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό. “Εάν λειτουργούσε σωστά η εταιρεία διαχείρισης, δεν θα το αντιμετωπίζαμε αυτή τη στιγμή” τόνισε, σημειώνοντας ότι έχει ξεκινήσει η προοδευτική αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας μίλησε για λιγοστά προβλήματα ηλεκτροδότησης, κυρίως στην Εύβοια και την Αττική, ενώ τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης
Ο καιρός σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.