Κασσελάκης: “Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση, παροτρύνω όλους να συνειδητοποιήσουν τι διακυβεύεται από εδώ και πέρα”

Κασσελάκης

Τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Καβάλα

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα στην Καβάλα και γνωστοποίησε ότι ακόμα και αν δεν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα παραμείνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, οι οποίες καταγράφηκαν από τον Alpha, επεσήμανε ότι «από την αρχή έχω δεσμευτεί ότι θα μείνω στο κόμμα. Δεν είμαι εκείνος ο οποίος προκάλεσε την πόλωση. Παροτρύνω όλους και όλες να συνειδητοποιήσουν τι διακυβεύεται από εδώ και πέρα».

«Διακυβεύεται το μέλλον του τόπου, διακυβεύεται αν τα παιδιά αυτής της χώρας θα μεγαλώσουν σε μια προοδευτική αποτελεσματική χώρα ή σε ένα αναποτελεσματικό κράτος που λέει είσαι στη μοίρα σου, ζεις από τύχη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στο διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, αναφέροντας πως «σε καμία περίπτωση δεν λέω εκλέγομαι και γίνεται αυτό το πράγμα άτσαλα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ως κοινωνία και να θεωρήσουμε ότι θρησκεία πρέπει να είναι δημοκρατικά αντιπροσωπευόμενη στη κοινωνία. Το οποίο σημαίνει να υπάρχει μια σταδιακή μετάβαση για διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας».

Διαβάστε επίσης  Στις Βρυξέλλες η Νοτοπούλου - Ακρίβεια και ενεργειακή κρίση στο επίκεντρο (ΦΩΤΟ)

«Τι ακριβώς δουλεύει από τον κρατικό μηχανισμό; Είναι κοινή λογική και ανθρωπιά, ο κόσμος έχει ανάγκη μια προοδευτική κυβέρνηση» υπογράμμισε ακόμη. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις μέρες, δεν μπορώ να μιλάω άλλο».

Πηγή φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI