Κασσελάκης: “Είμαι εδώ για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα ζωντανή”

Στέφανος Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ

Τι τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα (25/9) ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον απερχόμενο ηγέτη του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

“Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κοινή συνισταμένη όλων των μελών, όλων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον τιμώ, είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει. Ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από το περιστύλιο της Βουλής μετά τη συνάντηση.

Δείτε επίσης: Ο Τσίπρας παραδίδει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη (ΦΩΤΟ)

Συγκεκριμένα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών, όλων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή στον προοδευτικό χώρο. Τον τιμώ, είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει. Ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε».

Υπενθυμίζεται νωρίτερα κατά τη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνει. «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Τα γνωρίζεις πολύ καλά. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα».

Διαβάστε επίσης  Δημοσκόπηση GPO: Μπροστά η Νέα Δημοκρατία - Κάτω από το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 2,5% η Νέα Αριστερά

Ο διάλογος του Τσίπρα με τον Κασσελάκη

Αλέξης Τσίπρας: Στέφανε, συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική, πρέπει να ξέρεις, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες, είναι πολλές. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Τα γνωρίζεις πολύ καλά. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA.

Στέφανος Κασσελάκης: Μάλλον εσύ βλέπεις περισσότερο NBA από εμένα.

Αλέξης Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω το μπέιζμπολ καθόλου.

Στέφανος Κασσελάκης: Έτσι είναι στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Πηγή: avgi.gr

Πηγή φωτογραφίας: Εurokinissi