Κασσελάκης για Μητσοτάκη: «Τον καλώ σήμερα να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών και να μην τους προκαλεί»

Στέφανος Κασσελάκης

Βρέθηκε στην πορεία για το δυστύχημα στα Τέμπη

Δήλωση με αφορμή τη σημερινή επέτειο για το δυστύχημα στα Τέμπη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της ΑΔΕΔΥ.

Σε αυτήν, ο κ. Κασσελάκης έκανε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τον “τουλάχιστον σήμερα να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας”.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ο κύριος Μητσοτάκης βρήκε αυτή την τραγική ημέρα, που η Ελλάδα πενθεί 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη.

Επιμένει. Ισχυρίζεται πως δεν έφταιγε ο ίδιος, ούτε και κανένας από την κυβέρνησή του.

«Η Βουλή εξέτασε δεκάδες μάρτυρες με εκατοντάδες στοιχεία, ερευνώντας πώς τα ανθρώπινα λάθη συναντήθηκαν μοιραία με τα διαχρονικά κενά του κράτους», όπως ανακοίνωσε, με περίσσιο θράσος.

Διαβάστε επίσης  Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: "Σχηματίστηκε σταυρός από λάδι όταν βαφτίστηκα"

Παρεμβαίνοντας και προεξοφλώντας το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας, που για την κυβέρνηση είχε μόνο ένα στόχο: Πώς να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του Καραμανλή και των στελεχών της.

Αλλά το έγκλημα συνέβη εξαιτίας της παντελούς έλλειψης δικλείδων ασφαλείας στη λειτουργία των σιδηροδρόμων ως αποτέλεσμα της εγκατάλειψής τους από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τον καλώ, τουλάχιστον για σήμερα, για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών. Να μην τους προκαλεί. Να σεβαστεί επιτέλους τους 57 νεκρούς. Να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας.

Εγώ έχω δεσμευτεί ότι δε θα κάνω βήμα πίσω. Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης».

Πηγή φωτό: Instagram (skasselakis)