Κασσελάκης κατά Αχτσιόγλου: «Στρέφει τα βέλη της σε μένα λες και είμαι ο Μητσοτάκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κασσελάκης

Το έγγραφο που της είχε στείλει πριν θέσει υποψηφιότητα

Ανάρτηση μέσα από την οποία διαμαρτύρεται για τον τρόπο που του επιτίθεται η Εφη Αχτσιόγλου, έκανε σήμερα (22/9) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, αναρτώντας το σχετικό έγγραφο, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλύπτει πως, προτού θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αποστείλει προτάσεις του στην Έφη Αχτσιόγλου προκειμένου να τη βοηθήσει στον προεκλογικό αγώνα της.

Δεν που απάντησε ποτέ, δηλώνει ο κ. Κασσελάκης, και παράλληλα τονίζει για τις επιθέσεις που δέχεται από στελέχη του κόμματός του: «Κρατιέμαι πίσω όλη αυτή την εβδομάδα επίτηδες».

Τέλος, καλεί του ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να χαμηλώσουν του τόνους. «Την αποκαλώ Έφη, όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη», εξηγεί, απαντώντας έτσι στα περί σεξισμού, τα οποία του καταλόγισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε επίσης: Νέα απάντηση Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα: «Κανείς δεν έχει το αλάθητο σε αυτή τη χώρα»

Λυπάμαι που θα μιλήσω στενάχωρα. Όμως η αλήθεια είναι ότι όταν έβαζα υποψηφιότητα, δεν φανταζόμουν ότι, δύο μέρες πριν από τις εκλογές, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει τόσο. Κρατιέμαι πίσω όλη αυτή την εβδομάδα επίτηδες, γιατί δεν θέλω να δίνω τροφή σε όλη αυτή την ένταση. Στηρίζω τη συναγωνίστριά μου δημόσια, ακούω «δε με στήριξες». Βλέπω κάθε βίντεό της να στρέφει τα βέλη της σ’ εμένα, λες και εγώ είμαι ο Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης  ΣΥΡΙΖΑ: Στην Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας

Την αποκαλώ Έφη, όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη, κι αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω να διακινεί σενάρια, ότι ήμουν συνεργάτης του Μητσοτάκη, και ποιος την διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης! Είμαι αναγκασμένος να πω ότι στην Έφη Αχτσιόγλου απευθύνθηκα τον Ιούλιο, λίγο μετά την υποψηφιότητά της, στέλνοντας προτάσεις για να βάλει, αν ήθελε, στο πρόγραμμά της. Να συνδράμω. Να συζητήσουμε. Να είμαι παρών. Είναι σε αυτό εδώ το χαρτί, το οποίο δημοσιοποιώ. Δε μου απάντησε ποτέ – είναι δικαίωμά της-, όμως εγώ θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να συνεισφέρω στον αγώνα της. Δεν είχα κανέναν αυτοσκοπό για αυτοπροβολή.

Ήθελα το «μαζί» και δεν το βρήκα. Αυτό το «μαζί» το ζητάω από εσάς. Τονίζω τη λέξη: ΕΝΟΤΗΤΑ Εσείς είστε οι εγγυητές της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο δικός σας. Κάνω έκκληση. Χαμηλώστε τους τόνους. Ψηφίστε όποιον θέλετε την Κυριακή. Νιώστε την ανάγκη του διπλανού σας να ψηφίσει το αντίθετο από εσάς. Είμαστε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. Αυτή είναι μία σπουδαία λέξη. Δεν τη σκορπάμε. Αυτή η λέξη από τη Δευτέρα θα μας ενώνει. Αυτή η λέξη είναι η χαραγμένη Αριστερά στην καρδιά μας.

Πηγή φωτό: Eurokinissi