Κασσελάκης: “Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον ‘καταλληλότερο όλων’;”

Στέφανος Κασσελάκης

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία ακόμη ανάρτηση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με το θέμα του Αχιλλέα Μπέου και στην στήριξή του από την ΝΔ.

Με ανάρτησή στου ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη εάν θεωρεί τον Αχιλλέα Μπέο τον «καταλληλότερο όλων», όπως είχε δηλώσει πριν λίγο διάστημα.

Ρωτά αν «συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης: "Οι ελπίδες και οι αγωνίες του προοδευτικού κόσμου θα εκφραστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ"

Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον ‘καταλληλότερο όλων’, όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;».

Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI