Κασσελάκης: Οι 4 πυλώνες για το “ελληνικό όνειρο” – Συνεδριάζει ξανά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης

Τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «Θέλω να δημιουργήσω ένα μονοπάτι για το ελληνικό όνειρο».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε τα παραπάνω από το Λονδίνο όπου βρίσκεται και εξηγεί: «Ένα ισχυρό μονοπάτι για τους ανθρώπους της χώρας μας, ώστε να ευημερούν στον τόπο τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταναστεύσουν, είτε εκτός είτε εντός της χώρας τους, για να επιβιώσουν»,

Ακολούθως αναφέρει τους «τέσσερις πυλώνες που θα δουλέψουμε για να το πετύχουμε:

-Με μια ισχυρή εξωτερική πολιτική και Εθνική Άμυνα.

Δημιουργώντας μια σύγχρονη κοινωνία.

Διαβάστε επίσης  Παπανώτας εναντίον όλων: "Είναι νίκη της Νέας Δημοκρατίας" - Αιχμές για την Μπεκατώρου (ΒΙΝΤΕΟ)

-Με ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα. Με συμπερίληψη και ισότιμη ένταξη στην κοινωνία όλων των ανθρώπων, χωρίς αποκλεισμούς. Η σύγχρονη κοινωνία, είναι θέμα νοοτροπίας, είναι θέμα παιδείας και πολιτισμού.

-Με μια οικονομία που θα φέρει ανάπτυξη και κοινωνική κινητικότητα για τους ανθρώπους. Με κεφαλαιαγορές που θα λειτουργούν σωστά. Με κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα και απολαβές που επιτρέπουν την αποταμίευση. Με ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας.

-Με ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης του κράτους, με αρωγό την τεχνολογία, και όχι τεχνοφοβικό. Που δε θα συναλλάσσεται ο υπουργός κάτω από το τραπέζι και δε θα επεμβαίνει στη λειτουργία του κράτους. Με διαφανή διακυβέρνηση».

Στο μεταξύ, συνεδριάζει εκ νέου σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτό: EUROKINISSI