Κασσελάκης: “Θα βάλουμε φωτιά στο σύστημα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέφανος Κασσελάκης

Μας ξεναγεί στο γραφείο του στην Βουλή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με νέα ανάρτηση – βίντεο στο Facebook κάνει ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή.

«Θα τους τρελάνουμε στις παρεμβάσεις», τόνισε. Παράλληλα, ανακοινώσε πως ενεργοποιεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του κόμματος και καλώντας τους πολίτες να γίνουν μέλη στο https://www.isyriza.gr/.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: «Δεν είναι πρόβλημα που δεν θα είμαι στη Βουλή – Φυσικά και είμαι Αριστερός» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές που είναι κλειστοί στα γραφεία τους και ”χειροκροτητές”». «Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά» συμπληρώνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην ίδια ανάρτηση.

«Χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό; Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα.», επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ίδια ανάρτηση.

Aναλυτικά η ανάρτηση

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”.

Διαβάστε επίσης  Στέφανος Κασσελάκης για την επίσκεψη Ερντογάν: «Ζητάμε διευκρινίσεις ότι η Διακήρυξη κατοχυρώνει τα συμφέροντά μας»

Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική. Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό;

Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα. Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις.

Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα! Γίνε μέλος στο www.isyriza.gr. Γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απ’ έξω.»