Κασσελάκης: “Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει”

Κασσελάκης

Τι υποστήριξε στην πρώτη του τοποθέτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρώτη του τοποθέτηση προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κάλπης των Ευρωεκλογών.

«Αυτούς τους μήνες είμαστε ένα κόμμα που αυτούς τους μήνες έχει περάσει πάρα πολλά, μετά την οδυνηρή ήττα. Περάσαμε από δύο διασπάσεις, μέχρι να φτάσουμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η ίδια η κοινωνία. Και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι περήφανα για τον εαυτό τους», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις συμβούλους, κομματικές δαπάνες, απέναντι σε εμάς, που μέσα στα μέτρα μας μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Αυτό είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει», υπογράμμισε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει τον χώρο και τον χρόνο για να χτίσω κυβερνητική πρόταση.

«Είμαι περήφανος για όλες και για όλους σας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι και οι τέσσερις ευρωβουλευτές του κόμματος θα προσφέρουν τα πάντα για να είναι η Ευρώπη η Ευρώπη των πολλών.

Φωτογραφία: Eurokinissi