Καταθέτουν Τέλλογλου και Κουκάκης για τις παρακολουθήσεις

Σαν σήμερα Αρειος Πάγος

O πρώτος είχε αφήσει ανοιχτό ενδεχόμενο παρακολούθησης του Πρωθυπουργού το 2018

Κατάθεση στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για τις παρακολουθήσεις αναμένεται να δώσουν αύριο (11/8) το μεσημέρι, ο δημοσιογράφος, Τάσος Τέλλογλου και στις 16 Αυγούστου ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Ο κ. Τέλογλου έχει κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει ο ίδιος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.

Προ ημερών, ο Τάσος Τέλλογλου είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παρακολούθησης το 2018 του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αναφορά στο twitter στην οποία τόνιζε: “Ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες”.