Κιλκίς: Ο δήμαρχος ζητά από τον Χαρδαλιά άρση του Lockdown

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά είχε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδης, αναφορικά στην παράταση της καραντίνας λόγω της COVID-19.

Ο κ. Κυριακίδης, ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά για τα δεδομένα που υπαγορεύουν την συνέχιση της καραντίνας στην περιοχή, μιας και ο χαμηλός αριθμός των επίσημων καταγεγραμμένων κρουσμάτων δε δικαιολογεί την αυστηρότητα των επιβληθέντων μέτρων, σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ημερήσιες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ σε επίπεδο γεωγραφικής κατανομής ανά την επικράτεια και με βάση τα όσα υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, δεσμεύθηκε να τοποθετηθεί δημοσίως για το συγκεκριμένο θέμα τις επόμενες ημέρες.

Ενημέρωση για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον κ. Χαρδαλιά έγινε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και σε συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Παύλος Τονικίδης, Δημήτρης Τσαντάκης και Δημήτρης Αγαθόπουλος. Οι αρχηγοί των άλλων δύο Δημοτικών Συνδυασμών κ.κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης και Ιωάννης Φαχουρίδης ενημερώθηκαν

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η Δημοτική Αρχή αναμένει την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για τα ισχύοντα μέτρα έναντι του Covid -19 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, επιθυμώντας να συμβάλλει με εξειδικευμένες προτάσεις στην καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *