ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε και επίσημα υποψηφιότητα για την ηγεσία

Παπανδρέου

Τι τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός

Ο Γιώργος Παπανδρέου μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στη Χαριλάου Τρικούπη για να καταθέσει τις απαραίτητες υπογραφές προκειμένου να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως είπε στο τηλεοπτικό του μήνυμα ο Γιώργος Παπανδρέου: “Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή, για τους πολίτες και τη χώρα. Γι’ αυτό η δημοκρατική προοδευτική παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή”.

Διαβάστε επίσης
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανοιξαν οι κάλπες - Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *