Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok: Θυμήθηκε πως γνώρισε τον Πίνατ σε καταφύγιο ζώων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριάκος Μητσοτάκης Ιεράπετρα καταφύγιο ζώων TikTok

Τι είπε για την κακοποίηση των ζώων και τα αδέσποτα

Το “Takis Sheltes” στην Ιεράπετρα της Κρήτης επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήρθε και σε επαφή με τα σκυλάκια που φιλοξενούνται εκεί.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο πρόεδρος της ΝΔ θυμήθηκε στο τελευταίο του βίντεο στο TikTok πως γνώρισε τον «σταρ» Πίνατ και υπογράμμισε την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε η δική του κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς.

«Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα», λέει αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «Θυμήθηκα και την επίσκεψη στην φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ. Όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Έχει γίνει Star, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων».

«Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή», λέει επίσης στο βίντεο το οποίο κλείνει με το μήνυμα «Ο Πίνατ εγκρίνει!».

Διαβάστε επίσης  Ερχεται στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πλάνο για ΔΕΘ και έργα
@kyriakosmitsotakis_

Adopt don’t shop 🐶🐾🐱 #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis