Μανδαλιανός-Τασούλης “κατεβαίνουν” μαζί στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Ανακοινώθηκε η κοινή κάθοδος στις εκλογές

Κοινή κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου ανακοίνωσαν ο νυν δήμαρχος – κι εκ νέου υποψήφιος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, και ο Μίλτος Τασούλης.

Η παράταξη του τελευταίου “Θεμέλιο στο Μέλλον” συμπορεύεται με την παράταξη “Νέα Πνοή” και θα κατέλθουν μαζί στις εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε τα εξής: «Συζητώντας με τον κ. Μίλτο Τασούλη διαπιστώσαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Οι προτάσεις του και το όραμά του συμπληρώνει τα δικά μας και με τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε και να δημιουργήσουμε περισσότερα.

Η σύμπραξη εξυπηρετεί μόνο το καλό του τόπου, που όλοι αγαπάμε, πονάμε και θέλουμε να τον δούμε να αναπτύσσεται, να προοδεύει και να ξεχωρίζει. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, δίνοντας νέα πνοή και βάζοντας θεμέλιο στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Μίλτος Τασούλης υποστήριξε: “Πάνω από έναν χρόνο δίνουμε έναν ωραίο και εποικοδομητικό αγώνα για τον δήμο μας, για τον τόπο μας, για το παρόν και το μέλλον μας.
Μια ομάδα ανθρώπων με κοινές αγωνίες και προβληματισμούς, με στόχους, με προτάσεις, με σχέδιο, με πρόγραμμα, με όραμα για το Ελευθέριο Κορδελιό και τον Εύοσμο.

Γυρίσαμε όλες τις γειτονιές, βρεθήκαμε με συμπολίτες μας που έχουν τις ίδιες απόψεις μαζί μας, μοιραστήκαμε τις ιδέες μας, συμπληρώσαμε ο ένας τον άλλο και διαμορφώσαμε έναν πλήρη δημοτικό συνδυασμό, βάζοντας το “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ”.

Με την ανάδειξη ζητημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας δείξαμε τι θέλουμε και τι μπορεί να γίνει ώστε η καθημερινότητά μας να είναι καλύτερη σε πέντε χρόνια από σήμερα.

Σε αυτή την όμορφη διαδρομή δεν καταφύγαμε σε σπίλωση των άλλων δημοτικών παρατάξεων, παρότι προκληθήκαμε πολλές φορές. Ο πολιτικός πολιτισμός και ο σταθερός στόχος μας να είμαστε αληθινοί και χρήσιμοι ήταν και παραμένουν τα όπλα μας.

Ωστόσο, η Τοπική Αυτοδιοικητική και πολιτική συγκυρία μάς αναγκάζει να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο της συμμετοχής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου.
-Για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τις προτάσεις μας.
-Για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα.
-Για να σταθούμε με αξιώσεις απέναντι σε ο,τι κρατάει στάσιμο τον δήμο μας.
-Για να μην αποτελέσουμε μέρος του προβλήματος, αλλά μέρος της λύσης.

Παραμερίζουμε τις θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες, βάζουμε στην άκρη τις άγονες και στείρες αντιπαλότητες και προχωράμε μπροστά με μια απόφαση ευθύνης.
Η παράταξη “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ” συμπορεύεται με την διοικούσα παράταξη της “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ” και συγκροτούμε έναν ενιαίο δημοτικό συνδυασμό, ώστε να εφαρμόσουμε ένα κοινό πρόγραμμα διοίκησης και να πάρουμε τις τύχες του τόπου μας στα χέρια μας.

Γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε η επόμενη πενταετία να είναι η πενταετία των έργων, των λύσεων, της ισόρροπης ανάπτυξης, των πολιτών του Ελευθερίου Κορδελιού και του Ευόσμου.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ” και υποψήφιος δήμαρχος προτίμησα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια κοινή προσπάθεια λειτουργώντας ως απλός στρατιώτης στην υπηρεσία του συλλογικού καλού, στην υπηρεσία του δήμου.

Άλλωστε οι θέσεις δεν είναι αυτοσκοπός, τα αξιώματα και οι τίτλοι δεν δίνουν αξία, οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται σε γυάλες και με εγωισμούς και όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτή τη νέα ομάδα στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου μας δεν είμαστε περιφερόμενες ματαιοδοξίες, αλλά ενεργό κομμάτι μιας κοινωνίας που δεν αντέχει να χάσει άλλη μια πενταετία στη στασιμότητα και στην αφάνεια.

Αποδεχτήκαμε την πρόταση του δημάρχου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, και των στελεχών του για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, συμφωνήσαμε έπειτα από εξαντλητικό διάλογο σε ένα κοινό, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για τη διοίκηση του δήμου και πλέον διεκδικούμε όλοι μαζί ενωμένοι την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, με μεγαλύτερη δυναμική, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πάντα με σεβασμό στον πολίτη και τον τόπο.

Βάλαμε το “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ”, βάλαμε υποθήκη για μια πενταετία δημιουργίας, βάζουμε το συμφέρον του δήμου πάνω από τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και προχωράμε μαζί για να πετύχουμε πιο αποφασιστικά, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή και συμφωνία τους στόχους μας.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όχι για να διχάσουμε. Μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου. Και οι πολίτες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την ισχυρή σύμπραξη δυνάμεων.

Όλοι μαζί στον καλό αγώνα για το κοινό καλό”.