Μάρκου (ΣΥΡΙΖΑ) για «τοξοβόλο του Συντάγματος»: «Σιγά τον εγκληματία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας

Τί είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου ήρθε σε σύγκρουση με το στέλεχος της ΝΔ, Σάκη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Western» του Kontra Channel για το έργο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Εγώ δεν εκτιμώ καθόλου τον κ. Χρυσοχοΐδη, το πιο σύντομο ανέκδοτο των τελευταίων ημερών είναι η η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη προχθές ότι “ήμουνα πάντα υπερασπιστής των ατομικών δικαιωμάτων” και το λέω αυτό γιατί δεν υπάρχει ποτέ Χρυσοχοΐδης σε θέση εξουσίας και να μην καταβαραθρωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα». Κάπου εκεί επενέβη ο κ. Ιωαννίδης και αναφέρθηκε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, αλλά και στη σύλληψη του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει: «Σιγά τον εγκληματία τον τοξοβόλο».

Διαβάστε επίσης
Διαξιφισμοί για τις φωτογραφίες Μητσοτάκη σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και στην Πάρνηθα

«Πηγαίνεις σε ένα πάνελ να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα και ακούς καθηγητή πανεπιστημίου και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ να λέει για τον “τοξοβόλο” σιγά τον εγκληματία! Ε μετά από αυτό καταλαβαίνεις, άλλη μια φορά,την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο εγκληματία και την τρομοκρατία» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το 42.13: