Μητσοτάκης: “Οι σκέψεις μας σήμερα είναι στον Βόλο και την Εύβοια”

Μητσοτάκης

Τι είπε στην ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ με αναφορά στην καταστροφές από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.

«Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στον Βόλο και την Βόρεια Εύβοια», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Είναι η πρώτη μας συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ύστερα από έναν εκλογικό θρίαμβο. Θέλω και σε επίπεδο ολομέλειας ΚΟ να σας συγχαρώ για την εκλογή σας, ιδιαίτερα τους 27 πρωτοεκλεγέντες συναδέλφους», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως «ο κρατικός μηχανισμός δίνει τη μάχη στις πληγείσες περιοχές, θα είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους», και πως «θα μετατρέψουμε κάθε δυσκολία σε ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι».

Μιλώντας για το κομμάτι της οικονομία σημείωσε πως «προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις», σημειώνοντας ότι «οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα» και πως «στηρίζουμε το εισόδημα των πολιτών με μόνιμες και σταθερές αυξήσεις» προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «Όλα αυτά σημαίνουν μόνιμες και σταθερές αυξήσεις στο εισόδημα. Η έπαρση και η αλαζονεία παραμένουν οι εχθροί μας. Αυτή η παράταξη είναι και συνεχής και συνεπής. Στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών υλοποιήσαμε τις μισές από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Είμαστε πάντα έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τα όποια έκτακτα προβλήματα», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης  Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος της δεύτερης θητείας της. Σημείωσε ότι μέσα στους πρώτους 3 μήνες οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης γίνονται ήδη πραγματικότητα καθώς ψηφίστηκαν 7 νομοσχέδια, ανάμεσα στα οποία αυτό για τη δυνατότητα των Ελλήνων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους αλλά και οι αυξήσεις και οι φοροελαφρύνσεις που έχουν ήδη ψηφιστεί. Επιπλέον αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που πρόσφατα ψηφίστηκε.

Πηγή: ertnews.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi