Μητσοτάκης σε βουλευτές και υποψήφιους: «Μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που πετύχαμε – Ξεπέρασε τις προσδοκίες» (ΦΩΤΟ)

Μητσοτάκης συνάντηση βουλευτές ΝΔ

Εδωσε κατευθυντήριες γραμμές ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Συνάντηση με τους βουλευτές και τους υποψήφιους με τη ΝΔ έχει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Ο κ. Μητσοτάκης, έδωσε κατευθυντήριες γραμμές για την προεκλογική περίοδο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Βάλαμε στολή εργασίας γι’αυτό που έρχεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που πετύχαμε. Ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων αλλά εγώ ήμουν σίγουρος για τη δουλειά που κάναμε» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα στελέχη του κόμματος.

Και πρόσθεσε: «Ο αγώνας δεν τελείωσε, δεν υπάρχει καν πρώτος γύρος, όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή. Θέλω να σας ζητήσω τον αγώνα να τον δώσουμε όλοι και όλες μαζί για να εξασφαλίσουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Διαβάστε επίσης  Δημοσκόπηση Alco: Η επόμενη μέρα για τον Κασσελάκη - Τι ζητάνε οι πολίτες (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Μητσοτάκης συνάντηση βουλευτές ΝΔ

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στην κάλπη ηττήθηκε ο λαϊκισμός και τα ψέματα, η τοξικότητα και η πόλωση. «Νίκησε η ευπρέπεια και αυτοί που θέλουν την Ελλάδα ενωμένη. Αυτή η νίκη επιτεύχθηκε με ποσοστά που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε σε περιοχές που θεωρούνταν “κάστρα” της αντιπολίτευσης. Αυτό μας γεμίζει μεγάλη ευθύνη για την επόμενη ημέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης συνάντηση βουλευτές ΝΔ

«Μία και μόνη πρόταση διακυβέρνησης: η αυτοδύναμη ΝΔ. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση. Αντίπαλός μας είναι η χαλάρωση και ο εφησυχασμός. Μας ψήφισαν γιατί πίστευαν ότι έχουμε όραμα δεν μεταμορφώσαμε την Ελλάδα αλλά πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, να αφήσουμε την σκιαμαχία για την αντιπολίτευση» συμπλήρωσε.

Πηγή φωτό: Eurokinissi