Νόνη Δούνια: Οι γιατροί εξετάζουν αν το λιποθυμικό επεισόδιο σχετίζεται με την επέμβαση καρδιάς που είχε υποβληθεί 

Η βουλευτής της ΝΔ είχε χειρουργηθεί το 2019

Εάν και κατά πόσο σχετίζεται το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νόνη Δούνια με το ιατρικό ιστορικό της εξετάζουν οι υγειονομικές υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, καθώς η ίδια είχε υποβληθεί το 2019 σε χειρουργείο στην καρδιά.

Μάλιστα το 2020 είχε προβεί σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δύσκολες ώρες που είχε περάσει πριν την επέμβαση, όταν έκανε τον απολογισμό της ζωής της, αλλά και για το γεγονός ότι το επόμενο πρωί ξύπνησε «με πίστη και ψυχική δύναμη», όπως ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι η κ. Δούνια αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Αμέσως έσπευσαν να τη βοηθήσουν συνάδελφοί της βουλευτές που είναι γιατροί και μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Αφού συνήλθε πλήρως, εξήγησε στον γιατρό που είχε βάρδια το ιστορικό της ούτως ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Η ίδια έχει δηλώσει πως «πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας.

Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στον δρόμο μας, γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας.

Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στον καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής».