Νοτοπούλου: “Αφησαν ανενόχλητη την Τουρκία να λανσάρει διεθνώς το… τουρκικό Αιγαίο”

Νοτοπούλου ΣΥΡΙΖΑ εργατική πρωτομαγιά

Τι τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου ασκεί δριμύ κριτική σχετικά με την αδράνεια της κυβέρνησης για με το σλόγκαν του «τουρκικού Αιγαίου» (Turkaegean), που λάνσαρε η γειτονική μας χώρα για να προμοτάρει την τουριστική της βιομηχανία.

«Εδώ και 11 μήνες η καμπάνια «Turkaegean» «τρέχει» κανονικά, αλλά η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη Η αλήθεια είναι πως τα τουρκικά ΜΜΕ διαφήμιζαν το συγκεκριμένο σποτ τις μέρες που ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Κικίλιας επισκεπτόταν την περιοχή και φωτογραφιζόταν με τον Τούρκο ομόλογό του, τον περασμένο Νοέμβριο.Η αλήθεια είναι πως η τουρκική προκλητικότητα με τη χρήση του εμπορικού σήματος του «Turkaegean» δεν άφησε αδιάφορα ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ, ούτε το δημόσιο διάλογο», επισημαίνει η κ. Νοτοπούλου και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι πως όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Υπουργός -πριν λίγο καιρό- περιορίστηκε σε μια ειρωνική απάντηση, λέγοντας πως «οι Τούρκοι είτε έχουν έλλειψη φαντασίας είτε έλλειψη δημιουργικού». Για την έλλειψη πολιτικής ευθύνης, ούτε λόγος.

Η αλήθεια είναι πως μετά την κατακραυγή για την τραγική παράλειψη της κυβέρνησης, τα κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε ένα πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ τους και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη μέσω ΕΔΕ, αλλά και να κρυφτούν ψελλίζοντας δικαιολογίες, ενώ η Τουρκία κατάφερε να «πουλάει» το «Turkaegean», μέχρι το 2031!

Διαβάστε επίσης
Μάλαμα: "Η διοίκηση της ΔΕΗ καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό της Βόρειας Ελλάδας"

Πατριδοκαπηλία σε όλο της το μεγαλείο!

Ανέβηκαν στην εξουσία με περικεφαλαίες και χλαμύδες, αλλά άφησαν την Τουρκία να λανσάρει διεθνώς το «τουρκικό Αιγαίο» ανενόχλητη».