Νοτοπούλου: “Εχει και πιο κάτω κ. Ζέρβα”

Νοτοπούλου

Νέα τοποθέτηση της επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί”

Με νέα τοποθέτησή της, η Κατερίνα Νοτοπούλου σχολίασε την ματαίωση του σημερινού δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Η Κ. Νοτοπούλου εκτόξευσε πυρά εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης σημειώνοντας πως αποφεύγει τον διάλογο.

Αναλυτικά η δήλωση: “Η διοίκηση του Δήμου δεν συμπλήρωσε απαρτία. Η… αδύναμη αντιπολίτευση του δημοτικού́ συμβουλίου Θεσσαλονίκης απέτρεψε μια πραξικοπηματική́ συνεδρίαση για δυο μείζονος σημασίας θέματα για την πόλη.

Και ο δήμαρχος αντί́ να καταλάβει το λάθος του, να παραδεχτεί́ το ατόπημά́ του και να προβληματιστεί́, παραμένει εμμονικός. Συμπεριφορές εφήβων.

Κύριε Ζέρβα δεν έχει πάντα σημασία το αποτέλεσμα. Ευτελίζοντας το δημοτικό́ συμβούλιο ευτελίζετε τον ίδιο το θεσμό́ του δημάρχου. Σας λέμε δήμαρχε να συζητήσουμε θεσμικά́ για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανάπλαση της ΔΕΘ κι εσείς αποφεύγετε το διάλογο ουσίας.

Διαβάστε επίσης  4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023: Πλούσιο το πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι καθόλου αθώο. Κρύβει σκοπιμότητες. Το ίδιο ισχύει και για την προσπάθεια αποφυγής της κριτικής για τα 50 λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Τι καταφέρατε δήμαρχε και τι θα καταφέρετε υφαρπάζοντας δυο αποφάσεις του δημοτικού́ συμβουλίου;

Να προσθέσετε άλλη μια μαύρη σελίδα στη διοίκησή σας. Σας πήραν όλοι χαμπάρι…

Υ.Γ. Στασιμότητα προκαλεί η έλλειψη δημοκρατικής παιδείας. Τη Θεσσαλονίκη στάσιμη την κράτησαν φίλιες σε εσάς δυνάμεις κ. Ζέρβα που προσέφεραν στην πόλη σκοτάδι και χαμένα χρόνια.

Οι ενστάσεις διαδικαστικές κ. Ζέρβα; Ωραία αντίληψη… Έχει και πιο κάτω”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *