Ο Ζέρβας απάντησε στην κριτική: “Το γυρνούν στο αντιδημοκρατικό ροκ”

Αγία Σοφία Ζέρβας Θεσσαλονίκη ρατσισμού Ζέρβα

Τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο δημοτικό συμβούλιο

Απάντηση στην κριτική που δέχεται έδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας απόψε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαντώντας σε όσους επιχειρούν να αναπτύξουν μια ρητορική περί μιας υποτιθέμενης αντιδημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών ο Κ. Ζέρβας είπε: «Προφανώς κάποιοι δεν έχουν κριτική για το πλούσιο έργο μας και το γυρνούν στο ‘αντιδημοκρατικό ροκ’! Λυπάμαι, αλλά αυτά αφορούν άλλους, αυτά αφορούν άλλες εποχές».

Και συνέχισε  «Το τελευταίο διάστημα, που λόγω κορονοϊού οι συνεδριάσεις γίνονται με τηλεδιάσκεψη, ορισμένοι έχουν ανακαλύψει το μείζον σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης. Ξεχνούν, βέβαια, ότι αυτή είναι η οδηγία που έχει δοθεί από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας», σχολίασε ο κ. Ζέρβας, σημειώνοντας ότι κάποιοι επενδύουν σε ένα μη θέμα, για να κρύψουν την άστοχη αντιπολίτευση που ασκούν.

«Θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την πολιτική που ακολουθούμε. Με στενοχωρεί, όμως, να ακούω ότι δεν είμαστε δημοκρατικοί, ότι δεν τηρούμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει. Πιστεύω ότι και οι ίδιοι που το λένε αυτό στην πραγματικότητα δεν το πιστεύουν», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τονίζοντας: «Η αλήθεια είναι ότι το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει τακτικότατα, όπως εξάλλου και οι επιτροπές. Οι συνεδριάσεις είναι πολύωρες, ενώ σε κανέναν δεν τέθηκε φραγμός. Εξάλλου, όλες οι συνεδριάσεις παρουσιάζονται δημόσια, αφού υπάρχει παρουσία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων».

Διαβάστε επίσης
Παραμένουν σταθερά τα δημοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας το 2022 στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης

»Εκτιμώ ότι ορισμένοι έχουν μπερδέψει τις συντεταγμένες δημοκρατικές διαδικασίες με διαδικασίες πολιτικού καφενέ ή αντιμετωπίζουν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως ευκαιρία αυτοπροβολής», πρόσθεσε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι εμείς από την πλευρά μας «θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε το πρόγραμμα μας, επουλώνοντας τις πολλές ανοιχτές πληγές στην πόλη μας, και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε στις συνεδριάσεις με σοβαρότητα και συνέπεια τον λόγο μας, αλλά κυρίως τα έργα μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *