Οικονόμου: “Παραλήρημα του κ. Τσίπρα, ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης”

Οικονόμου

Η απάντηση που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο και έκανε λόγο για παραλήρημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα. Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα!», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: “Ο πρωθυπουργός της εκτροπής των υποκλοπών και της συγκάλυψης οφείλει να παραιτηθεί”

Και καταλήγει: «Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

Διαβάστε επίσης
Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Τσίπρας