Οικονόμου: “Συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε στον ορίζοντα την προοπτική του lockdown”

Χαρδαλιάς Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους

Κατηγορηματικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου εξέφρασε θέση της κυβέρνησης για την μη επιβολή γενικού lockdown το οποίο δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημείωσε πως καταβάλλεται προσπάθεια για την αύξηση των εμβολιασμών και ενισχύεται συνεχώς το ΕΣΥ. «Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρων για τον τρόπο που κινούνται οι ανεμβολίαστοι και συστάσεις για τη συμπεριφορά όλων των πολιτών. Συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε στον ορίζοντα την προοπτική του lockdown», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην κριτική που ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «ούτε lockdown θα γίνει ούτε το ΕΣΥ θα καταρρεύσει». Συμπλήρωσε δε πως ο κ. Τσίπρας μοιάζει να εύχεται ένα νέο lockdown χωρίς να το εισηγείται πραγματικά. «Έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει; Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που κάνει αντιπολίτευση με τον κορωνοϊό. Μιλά συνεχώς για πράγματα χωρίς να προτείνει συγκεκριμένα μέτρα. Δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Βρισκόμαστε σε περίοδο μάχης, είπε.

Μιλώντας για τα μονοκλωνικά αντισώματα, είπε πως από σήμερα μπαίνουν στην μάχη κατά της πανδημίας. «Θα χορηγούνται με βάση συγκεκριμένα πρωτόκολλα, δεν είναι πανάκεια, δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τον εμβολιασμό. Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα εντατικοί έλεγχοι».

Διαβάστε επίσης
Πλεύρης: "Καμία συζήτηση για lockdown και κλειστά σχολεία - Για πόσο θα ισχύσει το πρόστιμο των 100 ευρώ"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *