Οικονόμου: «Ξεδιάντροπη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ τα περί ιδιωτικοποίησης του νερού»

Οικονόμου

Σύγκρουση ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ενταση ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αιτιάσεις της Κουμουνδούρου ότι η κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Πρόκειται για fake news αντέδρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με παραπληροφόρηση επιδιώκει να αλλοιώσει την βούληση του λαού στις εκλογές.

«Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει ως στρατηγική επιλογή να αλλοιώσει την ουσία της προεκλογικής και εκλογικής διαδικασίας με συστηματική και συνεχή τροφοδότηση της κοινής γνώμης με fake news.

Πρόκειται για έναν ξεδιάντροπο και ασυγκράτητο μηχανισμό προπαγάνδας που συνηθίζεται μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα, πολλά από τα οποία έχουν κερδίσει κατά καιρούς τη συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Διαβάστε επίσης  Ο Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από την Συρεγγέλα για τον Πολάκη

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μίλησε για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι το 2016 ήταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που είχε υπαγάγει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια «ακολουθώντας τη συνταγή της Τρόικα για την ιδιωτικοποίηση όλων των βασικών πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας».

«Να θυμίσουμε έτσι πόσο υποκριτές είναι όσοι κόπτονται σήμερα για τη δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού», πρόσθεσε.