Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά, Γιώργου Λίλτση (ΦΩΤΟ)

Λίλτσης

Χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νίκη στις προσεχείς εκλογές

Περισσεύουν τα χαμόγελα στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά, Γιώργου Λίλτση, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά από την αθρόα προσέλευση ψηφοφόρων και υποστηρικτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στη Σταυρούπολη το βράδυ του Σαββάτου.

Στην ανοιχτή πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου και της ομάδας της «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Παύλου Μελά ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 400 δημότες της περιοχής που ευχήθηκαν στον γιατρό Γιώργο Λίλτση «καλή επιτυχία» στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο κ. Λίλτσης στο μήνυμά του απευθυνόμενος στους συμπολίτες του έκανε κάλεσμα συστράτευσης στις κρίσιμες όπως είπε εκλογές και ζήτησε από όλους να συμβάλλουν ώστε να γίνει όπως τόνισε η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στον δήμο. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει των εκλογών είναι ένα πολυσυλλεκτικό, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, ανανεωμένο κατά 70% σε σχέση με το 2019, ενώ οι υποψήφιοι σύμβουλοι αποτελούν, κατά τον κ. Λίλτση, την «Εθνική Παύλου Μελά».

Λίλτσης
Η υποψήφια σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης και συνιδρύτρια της ΚΟΙΝΣΕΠ Life Events και του Thes.gr, Κυριακή Σεφερίδου, με τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά, Γιώργο Λίλτση

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του μελετημένου και ολοκληρωμένου προγράμματος που πρόσφατα παρουσιάστηκε και έχει εκπονηθεί «με τους πολίτες, για τους πολίτες» όπως είναι το σύνθημα του συνδυασμού.

Στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ένθερμο και άπαντες εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι η παράταξη θα μπορέσει να βγει νικήτρια στην μάχη της 8ης Οκτωβρίου.

Λίλτσης

Λίλτσης

Λίλτσης