Πως κατάφερε ο Πάνος Καμμένος να χάσει 55 κιλά

Πάνος Καμμένος πόθεν έσχες

Δείτε τι έκανε

Δείτε τι έκανε

Οι φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου, που τον εμφανίζουν πιο αδύνατο από ποτέ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. O πρώην υπουργός Άμυνας μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τη νέα του εικόνα, καθώς έχει χάσει 55 κιλά.

Η εικόνα του Πάνου Καμμένου είχε αρχίζει να αλλάζει σχεδόν σταδιακά. Μάλιστα, μία επέμβαση στο στομάχι του φαίνεται πως ήταν ο κύριος λόγος, που τον έβαλε σε διαδικασία αυστηρής δίαιτας, καθώς έπρεπε να χάσει κιλά. Φαίνεται, ακόμη πως έχει κάνει βελονισμό για να τον βοηθήσει στην προσπάθεια της απώλειας των κιλών του. Την προσπάθειά του να αδυνατίσει είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, από το 2016, στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής τότε τον είχαν υποδεχθεί στη σύνδεση που είχαν κάνει με το γραφείο του στο υπουργείο λέγοντάς του: «Από τότε που έχουμε να τα πούμε έχει υπάρξει αλλαγή. Αδυνατίσατε υπουργέ», με τον Πάνο Καμμένο να τους απαντάει αρχικά «έχει τρέξιμο, τρέξιμο πάρα πολύ. Το μνημόνιο έχει αδυνατίσει όλους τους Έλληνες» και ακολούθως να παραδέχεται ότι προσπαθεί να χάσει κιλά.

Ο Πάνος Καμμένος έχει αλλάξει και το στιλ του, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.Ο κ. Καμμένος υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή, γνωστό και ως γαστρικό μανίκι, Sleeve Gastrectomy στην αγγλική ιατρική ορολογία. Οι χειρουργοί του ειδικού τμήματος του ΥΓΕΙΑ, αφαίρεσαν μεγάλο τμήμα του στομάχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μακρύς σωλήνας σε συνέχεια του οισοφάγου που οδηγεί την τροφή προς το έντερο.

Η επέμβαση γίνεται λαπαροσκοπικά και η νοσηλεία είναι δύο ημερών, όσο έμεινε και ο κ. Καμμένος στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Θεωρείται μια επέμβαση πολύ χαμηλής θνητότητας, της τάξεως του 0,02%, και με κίνδυνο επιπλοκών της τάξεως του 3%.

Ο κ. Καμμένος δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα και όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.Oι λίγες δημόσιες εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες μαρτυρούν ότι έχει ακολουθήσει με συνέπεια τις οδηγίες που του έδωσαν οι ειδικοί της κλινικής του ΥΓΕΙΑ μετά τη χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Πηγή: olivemagazine.gr