Σκέρτσος σε Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ: «Τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε;»

Σκέρτσος

Ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε τοξικό τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για τος δηλώσεις για το Στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ακης Σκέρτσος ρωτά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε επιτεθεί στην κυβέρνηση για το θέμα, τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση για την ασφάλεια του ΟΑΚΑ.

Η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου

«ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ -2.0

Μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη.

Η δήλωσή του για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μιας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία. Γιατί; Διότι επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία -που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της- επενδύει 57 εκ. ευρώ από το ταμείο ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου.

Διαβάστε επίσης  Στέφανος Κασσελάκης: «Θέλουμε και θα εργαστούμε για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα»

Δείτε επίσης: Κασσελάκης για Στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει – Θα είμαστε εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακμή είναι να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε -τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023- ότι πατούσε σε πήλινα πόδια.

Παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς.

Ένα είναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν χάρη στους πόρους του ταμείου ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0».

Πηγή φωτό: Eurokinissi