Σκουρλέτης: “Ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να κάνει μία δήλωση έως την Κυριακή”

Σκουρλέτης

Τι είπε για το debate και τον κ. Κασσελάκη

Στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” του OPEN μίλησε ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης είπε «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο Συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με έναν διχαστικό λόγο να λέει “κάποιοι δεν ήθελαν να κυβερνήσουν, κάποιοι θέλουν να χάσουν”».

Για το debate είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «αισθάνεται προφανώς μία ανασφάλεια σε μια τέτοια συζήτηση. Διότι η όλη μέχρι τώρα παρουσία του στερείται από σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο, πολλή επικοινωνία… Είναι αμετροέπεια να ζητάς να είσαι ο πρώτος τη τάξει».

«Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει πια μία δήλωση», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως κάποιο προσπαθούν να αντλήσουν κύρος κάτω από τη σκιά του Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, έκανε λόγο για μία προσπάθεια να χαρακτηριστούν ως ξεπερασμένα τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης στη ΛΑΡΚΟ: "Δεν ξέρω αν υπάρχει μελέτη από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη ή από την κυβέρνηση"

Χαρακτήρισε μάλιστα ως «εντελώς λάθος» το γεγονός ότι εγγράφονται αυθημερόν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ψηφίσουν τονίζοντας ότι «υπονομεύει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος».