Σοκαρισμένη με την εκλογή της η ευρωβουλευτής της “Ελληνικής Λύσης” Γαλάτω Αλεξανδράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γαλάτω Αλεξανδράκη

Η Γαλάτω Αλεξανδράκη, η ευρωβουλευτής της “Ελληνικής Λύση”, σε δηλώσεις της στην Δέλτα Τηλεόραση του Εβρου αναφέρθηκε στην εκλογή της. Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος που διατηρεί μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο, κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη, στις πρώτες της δηλώσεις ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και διερωτήθηκε μάλιστα για την εκλογή της. «Πώς έγινε αυτό;», είπε. «Είμαι χαρούμενη. […]

Η Γαλάτω Αλεξανδράκη, η ευρωβουλευτής της “Ελληνικής Λύση”, σε δηλώσεις της στην Δέλτα Τηλεόραση του Εβρου αναφέρθηκε στην εκλογή της.

Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος που διατηρεί μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο, κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη, στις πρώτες της δηλώσεις ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και διερωτήθηκε μάλιστα για την εκλογή της. «Πώς έγινε αυτό;», είπε.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα.

Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

Διαβάστε επίσης  Διεγράφη από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης ο Παύλος Σαράκης - Η κόντρα με τον Βελόπουλο