Στην Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης

Συναντήσεις επί συναντήσεων για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Την Θεσσαλονίκη αναμένεται να επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Βασικός στόχος της επίσκεψης του κ. Κασσελάκη είναι η ενίσχυση των αυτοδιοικητικών συνδυασμών που στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Πέγκα.

Δείτε επίσης: Ντύνεται στα χακί ο Κασσελάκης: Θα πάει φαντάρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πέγκας συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ έγινε συζήτηση και την εκλογική μάχη στον δήμο Θεσσαλονίκης στην οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζει την παράταξη του Σπύρου Πέγκα «Θεσσαλονίκη για Όλους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να αναδείξει τους αυτοδιοικητικούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει και από την παρουσία του σε εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Ζαχαριάδη αλλά και με τη συνάντησή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη.

Διαβάστε επίσης  ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή ο Γιάννης Δραγασάκης

Συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Στέφανος Κασσελάκης και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Μυλόπουλο, που επίσης η παράταξή του στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αντίστοιχα και ο κ. Μυλόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Κασσελάκη δίνοντάς του συγχαρητήρια για την εκλογική νίκη του. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέφερε ότι θα τον στηρίξει ώστε «να φύγει η Δεξιά» αλλά και «για να υλοποιηθεί το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», καλώντας τον στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Κασσελάκης και Μυλόπουλος είχαν συναντηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, κατά την προεκλογική καμπάνια του ομογενή επιχειρηματία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εκεί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την «Αλλαγή στην Κ. Μακεδονία» τον είχε ενημερώσει για το σχέδιο της παράταξής του για την Κεντρική Μακεδονία.

Πηγή: voria.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi