Στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς ο Τζιτζικώστας – «Ελπίζω πως η νέα σχολική χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή»

Συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές

Στην τελετή αγιασμού του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς παραβρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης επισήμανε: «Εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, με ανοιχτά σχολεία και με προτεραιότητα την υγεία και τη μάθηση. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι και φέτος οι καλύτερες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα, ελπίζω πως η νέα σχολική χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή και τα παιδιά θα βρίσκονται στο φυσικό τους χώρο, το σχολείο.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας, αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, κατασκευάζοντας διαρκώς νέα σχολεία, φροντίζοντας για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τα επόμενα χρόνια. Ήδη έχει δρομολογηθεί η κατασκευή 17 νέων σχολικών μονάδων στην περιοχή μας.

Διαβάστε επίσης
Κλειστά τα σχολεία του δήμου Κατερίνης λόγω της κακοκαιρίας "ARIEL"

Διαρκής προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας περισσότερα, καλύτερα και πιο σύγχρονα σχολεία, με άρτιο εξοπλισμό, που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και τις ανάγκες της εποχής και επιπλέον να συνδράμουμε τους αρμόδιους ώστε το σχολικό περιβάλλον να είναι ασφαλές και να κρατήσουμε όσο μπορούμε όλοι μαζί έξω από αυτό την πανδημία του κορονοϊού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *