Στο Αγιον Ορος την άλλη Κυριακή (4/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θεσσαλονίκη Άγιον Ορος

Ποιοι θα υποδεχθούν τον ίδιο και τον γιο του, Κωνσταντίνο

Στο Αγιον Ορος μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο, θα βρεθεί την επόμενη Κυριακή 4 Ιουνίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για μια οφειλόμενη επίσκεψη, καθώς στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν ταξίδεψε στο Περιβόλι της Παναγίας.

Στην πρόσφατη μεταφορά της εικόνας του «Aξιον Εστί» στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας, -ήταν προγραμματισμένο να δει την Ιερά Κοινότητα, αλλά τελευταία στιγμή το πρόγραμμα άλλαξε- τα οποία του εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφτεί το Άγιον Όρος κι εκείνος δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Στις Καρυές θα τον υποδεχτούν τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας και συγκεκριμένα ο Πρωτοεπιστάτης π.Χριστοφόρος ΙΒηρίτης, ο π.Νικηφόρος από τη Μονή Φιλοθέου, ο π. Θεόφιλος από τη Μονή Παντοκράτορος και ο π.Ιερώνυμος από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Διαβάστε επίσης  Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα ταξιδέψει αύριο στην Ιορδανία - Εξετάζει ανασχηματισμό

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται το Άγιον Όρος ως αρχηγός πολιτικού κόμματος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να του γίνει υποδοχή πρωθυπουργού, ούτε να τον δεχτεί η Ιερά Κοινότητα, καθώς συναντά μόνο εν ενεργεία αρχηγούς κρατών και πρωθυπουργούς.