Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας

Για την υπόθεση των υποκλοπών

Στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τον κ. Ντογιάκο για το θέμα των υποκλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ζητήσει, μεταξύ άλλων, την ενοποίηση των δικογραφιών που αφορούν τις παρακολουθήσεις.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση, εξάλλου, πιστεύουν, με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά και αποκαλύψεις για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ότι το εκλογικό παιχνίδι τώρα αρχίζει.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωνε ότι «μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ότι πέραν υπουργών επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων στόχος της ΕΥΠ ήταν και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε για μια ακόμη φορά το δρόμο των γελοίων υπεκφυγών και των επιθέσεων αντί των ξεκάθαρων απαντήσεων».

«Τα πράγματα ωστόσο είναι πολύ σοβαρότερα από όσο νομίζουν, για να θαρρούν πως θα ξεφύγουν με αναφορές στον Αίσωπο και με εξυπνακισμούς», τόνισε με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης
Οικονόμου: "Ο κ. Τσίπρας δεν έχει βάλει στον λαό το δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης»"

Και απευθύνει τα εξής ερωτήματα προς την κυβέρνηση: «Είναι αληθές ότι η ΕΥΠ είχε ως στόχους παρακολούθησης τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας; Μπορεί ο πολιτικός υπεύθυνος της ΕΥΠ και πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, να το διαψεύσει κατηγορηματικά;», για να καταλήξει λέγοντας: «Θα περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις. Με την εθνική ασφάλεια της χώρας δεν πρόκειται να ανεχθούμε παιχνίδια».