Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Πέτρο Παππά στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Πέτρο Παππά, είχε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Τέθηκαν ζητήματα, όπως η λειτουργία του Ο.Λ.Θ και η κρισιμότητά του για τη βιομηχανική παραγωγή της ευρύτερης περιοχής, η έναρξη κατασκευής της υπερυψωμένης περιφερειακής οδού (Fly over) Θεσσαλονίκης με τις δυσκολίες που συνεπάγεται για τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών, καθώς και η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με έμφαση στη βελτίωση του οδικού δικτύου στο υποτμήμα Κιλκίς – Γουμένισσα.

Διαβάστε επίσης  Στέφανος Κασσελάκης: «Επεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές»

Μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο Πέτρος Παππάς δήλωσε ότι το νέο πλαίσιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα έχει στο επίκεντρο την αποτελεσματικότητα των δημόσιων πολιτικών με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση της ωφέλειας των πολιτών της περιοχής.