ΣΥΡΙΖΑ: “Μια τρύπα στο νερό η επίσκεψη Μητσοτάκη”

Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Καλαμαριά ΣΥΡΙΖΑ

Πως σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση τη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη ασκεί μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αλλη μια επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, άλλη μια τρύπα στο νερό. Ο άνθρωπος που χλεύαζε την προηγούμενη κυβέρνηση για την πρόοδο της στην κατασκευή του Μετρό, έφτασε σε σημείο να κάνει εγκαίνια στις εγκαταστάσεις της Fraport στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» που χρηματοδοτήθηκαν από ιδιωτικούς πόρους και είχαν ήδη εγκαινιαστεί από το 2017.

Ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου το επικοινωνιακό επιτελείο θεώρησε καλή ιδέα να πει σε έναν ηλικιωμένο συμπολίτη μας που συνάντησε στον δρόμο «αφού έκανες το εμβόλιο θα προλάβεις να δεις και το Μετρό», και να το θεωρεί πετυχημένο ευφυολόγημα.

Το μοναδικό γεγονός που έχει αξία από την επίσκεψή του στην πόλη μας, είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στην Καλαμαριά και το ξήλωμα του αφηγήματος του «Μωυσή». Μια πόλη παρατημένη στη μοίρα της, χωρίς καμία στήριξη, άρχισε εδώ και καιρό να βγαίνει στους δρόμους και να διεκδικεί.

Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης για παρακολούθηση Ανδρουλάκη: "Δεν το γνώριζα και προφανώς δεν θα το επέτρεπα ποτέ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην προηγούμενη του επίσκεψη απέφυγε τους υγειονομικούς, πλέον όμως δεν θα μπορεί να αποφεύγει κανέναν.

Ίσως να μην μπορεί καν να ψωνίζει το αγαπημένο του τσουρέκι. Ας φιλοτιμηθεί κάποιος βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας να του κατεβάσει ένα την επόμενη φορά!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.