ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στη Βουλή

O νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έχει αυτή την ώρα συνάντηση με την Εφη Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στη Βουλή από τις 11 το πρωί οπότε και συναντήθηκε με τον Σωκράτη Φάμελλο ο οποίος παραμένει Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση αυτή με την Έφη Αχτσιόγλου δεν είχε ανακοινωθεί και θεωρείται βήμα προσέγγισης των δυο πλευρών. Γίνεται στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου.

Άλλωστε τόσο το βράδυ των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και χθες που συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι «στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Κασσελάκης: “Εχουμε πολύ δουλειά”

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά το πέρας της συνεργασίας του με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.

Η κατ΄ιδίαν συνάντηση Κασσελάκη-Φάμελλου διήρκεσε μιάμιση ώρα και ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινοβουλευτική λειτουργία του κόμματος.

Μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, των μελών του, ο Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα, ενημερώθηκε για όλη την λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

«Έχουμε πολύ δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει, από εδώ και πέρα, πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις, και ως κόμμα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων, διότι το έχει ανάγκη και η οικονομία και η κοινωνία, και το μέλλον της χώρας. Ο Σωκράτης (σ.σ. Φάμελλος), ο Διονύσης (σ.σ. Καλαματιανός), κάνουν έναν τιτάνιο άθλο, για να μπορέσουν να προωθήσουν τις θέσεις μας και νομίζω, από εδώ και πέρα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει και να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης: "Οι ελπίδες και οι αγωνίες του προοδευτικού κόσμου θα εκφραστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ"

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες υποδέχθηκαν στην αίθουσα που εργάζονται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντάς τον ότι επισκέπτεται ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού κλάδου, με τις μαραθώνιες συνεδριάσεις της Βουλής και αναμεταδόσεις τους, οι οποίες πολλές φορές υπερβαίνουν το 24ωρο συνεχούς εργασίας. «Άρα, αν έρθω να εργαστώ στις δύο το πρωί, θα μπορούσα να σας βρω εδώ. Μην εκπλαγείτε αν συμβεί. Θα μπορέσω να σας βρω;» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης