ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στον ΣΚΑΪ μετά το σχόλιο του Αυτιά για τον Κασσελάκη

Κασσελάκης

Η απάντηση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής στον δημοσιογράφο

Την απόφαση να μποϊκοτάρουν την εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ που θα γίνει σήμερα πήραν μέλη της βουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό προέκυψε μετά το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή του το Σάββατο για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ακύρωσαν τις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους στα πάνελ για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους προς τον πρόεδρο τους.

Κασιμάτη

«Ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους»

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσε μία αναφορά του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ για το γυμναστήριο που βρίσκεται στο στρατόπεδο της Θήβας.

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».

Διαβάστε επίσης  Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης - «Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί»

Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας. Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.