Θεσσαλονίκη: Αυτοψία Ζέρβα και Δημητριάδη στον Κήπο του Νερού (ΦΩΤΟ)

Ζέρβας

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας του περιβάλλοντος

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας του περιβάλλοντος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης επισκέφθηκαν τον Κήπο του Νερού στη νέα παραλία στη Θεσσαλονίκη.

Ζέρβας και Δημητριάδης είδαν από κοντά τις παρεμβάσεις ανάπλασης που γίνονται στον Κήπο του Καλού.

Εκεί, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε μία μικρή… όαση δροσιάς στην πόλη.

“Σήμερα που είναι η παγκόσμια μέρα του περιβάλλοντος κάνουμε ένα μικρό δώρο σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον που είναι η νέα παραλία. Παραδίδουμε και πάλι πίσω τον Κήπο του Νερού. Εναν πολύ όμορφο χώρο που ήταν χρόνια εγκαταλελειμμένος. Η εικόνα όπως βλέπεται είναι διαφορετική, είναι εξαιρετική. Σε αυτό συντέλεσαν πάρα πολλοί. Πρωτίστως ο αντιδήμαρχος Σωκράτης Δημητριάδης. Δεν υπήρξε συνεργείο του δήμου που να μην συνέβαλε σε αυτό το αποτέλεσμα. Μαζί και με τη χορηγία της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης. Ολοι μαζί βοήθησαν ώστε να αποδοθεί πίσω στον κόσμο κάτι πολύ όμορφο και ασφαλές. Ενα ακόμα σημείο που θα χαίρονται οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες”, τόνισε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Φέρτε πίσω τον Κήπο του Νερού, φέρτε πίσω την ομορφιά", φώναξαν οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας» (ΦΩΤΟ)

Από την πλευρά το ο Σωκράτης Δημητριάδης είχε να πει: “Ευχαριστώ τον δήμαρχο για τα πολύ καλά του λόγια. Χωρίς τη συμβολή όλων των αντιδημαρχιών σε αυτό το έργο, πραγματικά δεν ήταν εφικτό. Συγχαρητήρια σε όλους που ασχολήθηκαν και δουλέψανε για αυτό. Ενα δώρο από τη δική μας την πλευρά στους Θεσσαλονικείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *