Τι περιλαμβάνει ο ογκώδης φάκελος που παρέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ιωάννη Σαρμά

Κυριάκος Μητσοτάκης Ιωάννης Σαρμάς

Σήμερα έγινε η ορκωμοσία του υπηρεσιακού πρωθυπουργού

Ορκίστηκε σήμερα (25/5) υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς, στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της ΠτΔ, και στη συνέχεια πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση-παραλαβή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης παρέδωσε στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, έναν ογκώδη φάκελο που περιλαμβάνει μία σειρά από στοιχεία με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της κυβέρνησης, τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, αλλά και κρίσιμα υπηρεσιακά ορόσημα.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023: Ορκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς (ΦΩΤΟ)

“Σας υποδέχομαι στο Μέγαρο Μαξίμου και θέλω να σας ευχηθώ καλή δύναμη…Καταδεικνύεται ότι το επιτελικό κράτος διασφαλίζει και τη συνέχεια της λειτουργίας της κρατικής μηχανής…Είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία που μπορεί να έχετε…”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο διάλογο που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ιωάννη Σαρμά.

“Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά ότι είναι μόνο και μόνο για να οργανώσει τις εκλογές και επίσης για να συνεχιστεί η λειτουργία του κράτους χωρίς να υπάρξει κενό μέχρι να έρθει αυτός που θα είναι ο φυσικός δικαιούχος σε αυτό το κτίριο…”, σημείωσε, από την πλευρά του, ο κ. Σαρμάς.

Διαβάστε επίσης  Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: 19000 οι ψηφοφόροι από τις πρώτες δύο ώρες

Πηγή: capital.gr

Πηγή φωτογραφίας:EUROKINISSI