Τσίπρας: “Ο κ. Μητσοτάκης να προσφύγει το συντομότερο στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο”

Τσίπρας

Επίθεση στον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της κακοκαιρίας

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας ασκεί κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ ζητά άμεσα εκλογές.

“Ο κ. Μητσοτάκης, ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες”, υπογραμμίζει o κ. Τσίπρας για την “κυβερνητική ανικανότητα διαχείρισης της κακοκαιρίας” και προσθέτει:

“Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο.

Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει. Με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας. Με την εκτεταμένη διαφθορά.

Διαβάστε επίσης  Τσαπανίδου: «Εκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα των επιχειρήσεων τις πρώτες 50 μέρες του ΣΥΡΙΖΑ»

Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *