Τζιτζικώστας: “Οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της ελληνικής κοινωνίας”

Απόστολος Τζιτζικώστας

Συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Νιγρίτας Σερρών

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Νιγρίτας Σερρών.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τιμά με συνέπεια τη μνήμη όλων όσοι έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα όλοι εμείς ελεύθεροι, για να ζούμε σε μια κυρίαρχη και ισχυρή Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση» τόνισε αρχικά ο κ. Τζιτζικώστας.

O κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι «οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της ελληνικής κοινωνίας, της ένδοξης Ιστορίας μας και της παρακαταθήκης των προγόνων μας. Να πάμε μπροστά τον τόπο μας, να ενισχύσουμε την ανάπτυξη, να θωρακίσουμε την πρόοδο, να διατηρήσουμε τη σταθερότητα και να εργαστούμε για την ευημερία των συμπολιτών μας».

Υπογράμμισε ότι «ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε έναν στόχο: Να δυναμώσουμε τη Μακεδονία. Και τον κάνουμε καθημερινά πράξη, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και το ανθρώπινο δυναμικό για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Χτίζουμε έτσι ένα καλύτερο μέλλον για όλους και κάνουμε βήμα- βήμα πράξη το όραμά μας για τη Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη».

Διαβάστε επίσης  Σέρρες: Συνεχίζει να αναζητείται ο νεαρός που περνούσε γυμνός από αυλές κατοίκων