Τζουμάκας σε Κασσελάκη: “Τον έφερε και τον φύτεψε στον ΣΥΡΙΖΑ το σύστημα της διαπλοκής” (BINTEO)

“Βέλη” κατά του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη έριξε ο συνυποψήφιος του στον πρώτο γύρο των εκλογών Στέφανος Τζουμάκας.

Ο Στέφανος Τζουμάκας επεσήμανε, μιλώντας στο Kontra 24 πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας του στις βουλευτικές εκλογές και υπογράμμισε πως όλες οι «μεθοδεύσεις» που έγιναν έκτοτε ήταν για να μην μπει το κόμμα σε αυτή τη διαδικασία και να συζητήσει επί της ουσίας γιατί οδηγήθηκε στη συντριβή στις κάλπες.

Σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση περνάει «κρίση ηγεσίας» και προέβλεψε πως «θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο», ενώ εκτίμησε πως θα υπάρχει και «κρίση πολιτικής γιατί κάποιες επιλογές δεν θα γίνουν δεκτές, αλλά και κρίση πολιτικής ενότητας».

Διαβάστε επίσης  Kασσελάκης: "Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό"

Ο ίδιος υποστήριξε πως το σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας «μπήκε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ελέγξει την εκλογή προέδρου».
«Θέλουν ένα τίποτα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που να λέει αέρα κοπανιστό, για να χάσει τις ευρωεκλογές», τόνισε.

Αναφερθείς στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι τον «έφεραν» και τον «φύτεψαν» με σκοπό τη διάλυση του κόμματος. «Είναι ο εκπρόσωπος της διάλυσης του χώρου. Δεν έχει καμία σχέση με τις ιδεολογικές αρχές του χώρου, τις πολιτικές αρχές του, την εξέλιξη του, τη διαδρομή του και τους αγώνες», είπε.