Βαρεμένος για Καραμανλή: Αντέδρασα σε μια ιεροσυλία – Δεν κάνω “δήλωση μετανοίας”

ΣΚΑΪ Καραμαναλή

Τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό

Στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, για το επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή, από την οποία άρπαξε ένα χαρτί, το τσαλάκωσε και πέταξε προς το μέρος της.

Όπως είπε το Σάββατο στην Φαίη Μαυραγάνη και στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Βαρεμένος, «Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση μετανοίας σε έναν μηχανισμό που ενεργοποιήθηκε τρεις ώρες μετά, οπότε βγήκε μια ανακοίνωση και η κ. Καραμανλή άλλαξε την στάση της και μιλούσε για σεξιστική επίθεση».

Δείτε επίσης: Καραμανλή για επίθεση Βαρεμένου: «Αν ήταν δίπλα του ένας άνδρας, φαντάζομαι ότι δεν θα του πετούσε το χαρτί»

«Σε μένα έχει χώρο και ο συναισθηματισμός και ο αυθορμητισμός, βέβαια πάντοτε ελεγχόμενος. Έχω δώσει στην Βουλή τις εξετάσεις μου. Ανεβαίνω στο βήμα και δεν λέω ένα ποίημα, μιλάω από στήθους και με συναισθηματισμό», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στρέφοντας τα πυρά του προς την ΝΔ, ο Γιώργος Βαρεμένος, είπε «εσείς μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, η καλόπιστη κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Για τους άλλους, για τον μηχανισμό που σας είπα, είμαι εδώ, δεν με νοιάζει να τσαλακωθώ και να αλλοιωθεί ίσως η πορεία μου τόσα χρόνια στην Βουλή».

«Εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι βρισκόμουν μπροστά σε μια ιεροσυλία. Εάν ήταν να ανοίξουμε εκείνη την στιγμή την συζήτηση για την απώλεια των δύο αεροπόρων μας, θα έπρεπε όλοι να σιωπήσουμε. Αντέδρασα όπως αντέδρασα σε εκείνη την ιεροσυλία εκείνη την στιγμή», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης  Ελεονώρα Μελέτη: "Παρακαλούσα τον Μίνωα Κυριακού γονυπετής να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ"

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Βαρεμένος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχε σε πολιτική συζήτηση στην εκπομπή, μαζί με τους βουλευτές Τάσο Χατζηβασιλείου της ΝΔ και Κώστα Σκανδαλίδη του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Πηγή: ant1news.gr